GIGANT ORANŽĒRIJA BIEDRĪBAI DOMU DOMA

GIGANT ORANŽĒRIJA BIEDRĪBAI DOMU DOMA

Biedrībai DOMU DOMA Sējas pagastā esam uzstādījuši Beļģu ražotāja Janssens vienu no lielākajām profesionālās līnijas oranžērijām GIGANT 6m x 10m, kas paredzēta dažādiem biedrības organizētiem pasākumiem – semināriem, meistarklasēm u.c. Oranžērija ir uzstādīta uz betonēta seguma. Aprīkota ar dubultām bīdāmām durvīm ar zemajiem sliekšņiem, jumta logiem, Luvras stila logiem sienās, automātiskiem logu atvērējiem, plauktiem un moskītu sietiem. Oranžērijā ir ievietota apkures krāsniņa, tādēļ viena stikla sekcija ir aizstāta ar alumīnija paneli dūmvadam. Izsmalcinātais oranžērijas iekārtojums ir biedrības saimnieces meistardarbs.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"