VIRTUVES DĀRZS AR MASTER SILTUMNĪCU UN DOBĒM

VIRTUVES DĀRZS AR MASTER SILTUMNĪCU UN DOBĒM

Īstenota virtuves dārza transformācija, uzstādot Beļģu ražotāja Janssens siltumnīcu – MASTER 310cm x 458cm, kurā stādu audzēšana paredzēta podos. Izveidots bruģa segums ne tikai siltumnīcai, bet arī lapenei. Pārējā laukumā izmantots Versaļas maisījums, kas vizuāli radot viegluma sajūtu, veido blīvu un viegli kopjamu segumu. Uz tā uzstādītas augstās dobes, kas izgatavotas no impregnētām koka brusām un no iekšpuses izklātas ar gumijas membrānu, lai koku pasargātu no mitruma. Laukumā saglabātas atsevišķas apstādījumu “saliņas”, kas ar apmalēm atdalītas no pārējā seguma. Siltumnīca ir aprīkota ar dubultām bīdāmām durvīm ar zemo slieksni, jumta logiem, Luvras stila sienas logu, automātiskiem logu atvērējiem, plauktu, ēnošanas aizakriem un solāro laistīšanas sistēmu.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"