APSTĀDĪJUMU PLĀNOŠANA UN IERĪKOŠANA VILLA GAIDA

APSTĀDĪJUMU PLĀNOŠANA UN IERĪKOŠANA VILLA GAIDA

Villa Gaida ir viesu nams Saulkrastos, kura vēsture sākas 19.gadsimta vidū. Viesu nama kompleksa trīs senas koka ēkas atdzimst 4.reizi, lai atkal uzņemtu viesus. JARDI komanda ir lepna būt daļai no Villa Gaida atdzimšanas stāsta, veicot apstādījumu plānošanu un ierīkošanu līdztekus katra nama atjaunošanas darbiem. Apzaļumošanas darbus Villa Gaida pagalmā veicam kopš 2019.gada – plānojam, ierīkojam un regulāri kopjam dārzu. Ja vēlies aizmukt no steigas, ieskaties Villa Gaida mājas lapā un brauc ciemos.

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"