MASTER ORANŽĒRIJA DIENAS CENTRAM ŪDENSROZE

MASTER ORANŽĒRIJA DIENAS CENTRAM ŪDENSROZE

Dienas aprūpes un rehabilitācijas centram ĀDAŽU ŪDENSROZE esam uzstādījuši Beļģu ražotāja Janssens populārāko oranžēriju no standarta modeļu klāsta – MASTER 4m x 6m, kas paredzēta dienas centra klientu atpūtai un dažādiem pasākumiem. Oranžērija ir uzstādīta uz bruģa seguma. Šī MASTER modeļa sānu sienas augstums ir 2m, jumta kores augstums 2,78m un kopējā platība ir 24 kvm. Aprīkota ar dubultām bīdāmām durvīm ar zemajiem sliekšņiem, jumta logiem, Luvras stila sienas logu, automātiskiem logu atvērējiem, ēnošanas aizkariem, plauktiem, lietusūdens savācējmucu un solāro laistīšanas sistēmu.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"