MASTER SILTUMNĪCA AR BALTĀ OZOLA DOBĒM

MASTER SILTUMNĪCA AR BALTĀ OZOLA DOBĒM

Mūsu klientam Siguldā esam uzstādījuši Beļģu ražotāja Janssens populārāko oranžēriju no standarta modeļu klāsta – MASTER 4m x 6m, kurā tiks audzēti tomāti, gurķi un citas siltumnīcas kultūras. Oranžērijas pamats ir izklāts ar 30x30cm bruģakmens flīzēm, bruģa klājumā paredzot vietas dobēm. Augstajām dobēm izmantoti baltā ozola dēļi, kas ir gan īpaši izturīgi pret puvi, gan piešķir interjeram īpašu dizaina noti. Šī MASTER modeļa sānu sienas augstums ir 2m, jumta kores augstums 2,78m, kopējā platība 24 kvm. Siltumnīca aprīkota ar dubultām bīdāmām durvīm ar zemo slieksni, jumta logiem, Luvras stila sienas logu, automātiskiem logu atvērējiem, ēnošanas aizkariem un solāro laistīšanas sistēmu.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"