MASTER SILTUMNĪCA AR AUGSTAJĀM DOBĒM

MASTER SILTUMNĪCA AR AUGSTAJĀM DOBĒM

Mūsu klientam Talsos esam uzstādījuši Beļģu ražotāja Janssens populārāko oranžēriju no standarta modeļu klāsta – MASTER 4m x 6m, ko klients ir paredzējis dažādu siltumnīcu kultūru audzēšanai. Mūsu meistari oranžērijā ir uzstādījuši augstās dobes no WPC dēļiem un, papildus ražotāja standarta aprīkojumam, pie siltumnīcas notekām ir pievienotas lietusūdens savācējmucas un solārā laistīšanas sistēma. Šī MASTER modeļa sānu sienas augstums ir 2m, jumta kores augstums 2,78m, kopējā platība 24 kvm. Siltumnīca aprīkota ar dubultām bīdāmām durvīm ar zemo slieksni, jumta logiem, Luvras stila sienas logu, automātiskiem logu atvērējiem, ēnošanas aizkariem un plauktiem.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"