T-VEIDA ORANŽĒRIJA KONCEPTA VIESNĪCĀ LILLIUM

T-VEIDA ORANŽĒRIJA KONCEPTA VIESNĪCĀ LILLIUM

Koncepta viesnīcā LILLIUM Nītaures pagastā esam uzstādījuši Janssens EOS līnijas T-veida oranžēriju, kas paredzēta dažādiem saviesīgiem pasākumiem viesnīcas viesiem. Oranžērija ir uzstādīta uz bruģa seguma. Aprīkota ar dubultām atveramām durvīm, jumta logiem, Luvras stila logiem sienās, automātiskiem logu atvērējiem un ēnošanas aizkariem. Oranžērijā ir ievietota apkures krāsniņa, tādēļ viena stikla sekcija ir aizstāta ar alumīnija paneli dūmvadam. Izsmalcinātais oranžērijas iekārtojums ir viesnīcas saimnieces meistardarbs.

Plašāka informācija, cenas un iegāde mūsu siltumnīcu mājas lapā STIKLASILTUMNICAS.LV

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"