CIETO SEGUMU IERĪKOŠANA DĀRZĀ CARNIKAVĀ

CIETO SEGUMU IERĪKOŠANA DĀRZĀ CARNIKAVĀ

Nelielajā privātmājas dārzā Carnikavā 2023.gada agrā pavasarī JARDI komanda izveidoja laukumu ugunskura vietai ar sīkšķembas iesegumu un dekoratīvu laukakmens apmali. Tika izveidotas dārza takas no bruģakmens plāksnēm, savienojot dzīvojamo māju ar ugunskura vietas laukumu. Papildus tika izveidoti cietie segumi pie saimniecības ēkas un siltumnīcas, sakārtotas ūdens notekas pie ēkām, izveidota drenāžas sistēma āra izlietnei, kā arī viekti zāliena stiprināšanas un līdzināšanas darbi.

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"