RADĀM SKAISTUS,
DĀSNUS UN KOPTUS
DĀRZUS, KUR CILVĒKIEM
DZĪVOT, SVINĒT,
ATPŪSTIES

JARDI dārzi

JARDI
DĀRZI

JARDI komanda rada skaistus, dāsnus un koptus dārzus, kur cilvēkiem dzīvot, svinēt, atpūsties. Mēs to darām katru dienu – veidojot dārzu dizainus, ierīkojot jaunus un sakopjot esošus dārzus, vai dažkārt vienkārši sniedzot padomu. JARDI darbu raksturo izpratne par cilvēciskām vājībām un sapņiem, kā arī vērtībām un prieku, ko sniedz daba un tās ielaišana mūsu ikdienā. Apvienot dārza praktisko raksturu ar estētiku – tā ir JARDI pārliecība un misija.

JARDI
SILTUMNĪCAS

JARDI piedāvā Beļģu ražotāja Janssens stikla siltumnīcas un oranžērijas. Šī premium klases dizaina siltumnīca ar tomātu un gurķu stādiem vai garšaugu kolekciju, iekļauta mūžzaļos un ziedošos apstādījumos, kļūs par neatņemamu tava dārza dizaina elementu un vienlaikus atpūtas vietu - tējas namiņu, dārza ēdamistabu, bērnu spēļistabu vai dārza biroju. Mēs parūpēsimies par visu - sākot no siltumnīcas vietas izvēles dārzā līdz pat piegādei, montāžai un dobju ierīkošanai. Izstrādājot dārza dizaina projektu, harmoniski iekļausim Tavu siltumnīcu esošā vai pilnīgi jaunā dārzā, kopā ar terases vai bruģa iesegumu, dārza taciņām un pārdomātu āra apgaismojumu.

JARDI siltumnīcas
JARDI dārza veikals

JARDI
DĀRZA VEIKALS

JARDI dārza veikalā atradīsi preces, ko mūsu dārznieki ir pārbaudījuši savā darbā un var no sirds ieteikt citiem. Mūsu veikala sortimentam esam izvēlējušies noderīgas un kvalitatīvas lietas, kas atvieglos Tavas ikdienas rūpes par dārzu.

42

IZPLĀNOTI DĀRZI

157

APZAĻUMOTAS TERITORIJAS

7690

IESTĀDĪTI DZĪVŽOGI (m)

36800

IERĪKOTS ZĀLIENS (kvm)

PAVEIKTIE DARBI

SAZINIES AR MUMS

SIA "JARDI", Reģ.Nr. 52103105721, ir noslēgts līgums ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) Nr. SKV-L-2023/17 par atbalsta saņemšanu komersantiem saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu „Starptautiskās konkurētspējas veicināšana”
SIA "JARDI", Reg. No. 52103105721, has concluded agreement with the Investment and Development Agency of Latvia (LIAA) no. SKV-L-2023/17 about receiving support for merchants under the European Regional Development Fund project "Promoting International Competitiveness"